David Beckham suferă de astm

Mijlocaşul englez David Beckham, de la Los Angeles Galaxy, are o formă uşoară de astm şi are nevoie de inhalator, însă această problemă nu i-a afectat cariera, informează publicaţia Daily Mail.

245 afișări
Imaginea articolului David Beckham suferă de astm

David Beckham suferă de astm (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La finala Ligii Profesionite Nord-Americane de Fotbal, Beckham, în vârstă de 34 de ani, a fost fotografiat folosind de un inhalator, însă Simon Oliveira, purtătorul de cuvânt al fotbalistului, a confirmat că este vorba de o formă uşoră.

"David are o formă uşoară de astm încă din copilărie. Nu a dorit niciodată să facă public acest lucru, dar dacă acest lucru îi ajută pe cei bolnavi să se convingă că pot face lucruri importante ca orice alt sportiv, atunci este bine că a devenit public", a menţionat Oliveira.

Conform Daily Mail, cinci milioane de britanici au astm, printre care şi fotbalistul Paul Scholes sau atleta Paula Radcliffe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici