Delegaţia Ungariei a sosit la Bucureşti şi a fost aşteptată de aproximativ 30 de jandarmi

Delegaţia echipei naţionale a Ungariei a sosit, vineri, la Bucureşti, pentru partida cu România, din preliminariile Campionatului European din 2016, la Aeroportul Henri Coandă fiind aşteptată de aproximativ 30 de jandarmi în vederea asigurării măsurilor de siguranţă.

115 afișări
Imaginea articolului Delegaţia Ungariei a sosit la Bucureşti şi a fost aşteptată de aproximativ 30 de jandarmi

Delegaţia Ungariei a sosit la Bucureşti şi a fost aşteptată de aproximativ 30 de jandarmi (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Delegaţia Ungariei a plecat apoi spre hotelul Marriott, unde va fi cazată pe parcursul şederii în România.

Selecţionerul Pal Dardai va susţine conferinţa de presă dinaintea partidei cu România, astăzi, de la ora 16.30, la Arena Naţională, antrenamentul oficial urmând să aibă loc de la ora 17.00. Acesta va fi deschis presei în primele 15 minute.

Prima reprezentativă a României întâlneşte, sâmbătă, de la ora 19.00, pe Arena Naţională, selecţionata Ungariei, într-o partidă contând pentru grupe F a preliminariilor Euro-2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici