Denis Alibec accidentat, înlocuit de Marius Ştefănescu la echipa naţională de fotbal

Staff-ul echipei naţionale masculine de fotbal a anunţat duminică seara că după Nicuşor Bancu şi Florin Tănase, încă un jucător dintre cei convocaţi iniţial nu va putea fi prezent la cele două partide amicale din luna noiembrie.

258 afișări
Imaginea articolului Denis Alibec accidentat, înlocuit de Marius Ştefănescu la echipa naţională de fotbal

Denis Alibec accidentat, înlocuit de Marius Ştefănescu la echipa naţională de fotbal

Denis Alibec (31 de ani) s-a prezentat duminică în cantonament şi a acuzat o problemă medicală. Astfel, înainte de a intra în programul echipei, staff-ul medical a decis să evalueze situaţia, informează frf.ro.

În urma unui consult medical amănunţit s-a constatat că atacantul de la Farul Constanţa are o leziune musculară.

Astfel, selecţionerul Edward Iordănescu a decis să îl cheme pe Marius Ştefănescu (24 de ani) de la Sepsi OSK. Acesta se va prezenta în cantonamentul de la Mogoşoaia luni dimineaţă.

„Staff-ul echipei naţionale le urează celor trei jucători accidentaţi recuperare rapidă şi să ne revedem sănătoşi în martie, la startul preliminariilor pentru EURO 2024!”, se spune în comunicatul FRF.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici