Dinamo - Academica Clinceni s-a încheiat 4-2, în etapa a patra a Ligii 1

Dinamo a câştigat primul meci din acest sezon. Pe stadionul din Ştefan cel Mare, "câinii" au punctat de patru ori şi au adunat primele trei puncte în Liga 1. S-a încheiat 4-2 în meciul contra ultimei clasate, Academica Clinceni.

98 afișări
Imaginea articolului Dinamo - Academica Clinceni s-a încheiat 4-2, în etapa a patra a Ligii 1

Dinamo - Academica Clinceni s-a încheiat 4-2, în etapa a patra a Ligii 1

Dinamo a început bine partida jucată pe teren propriu, dar "câinii" nu au reuşit să puncteze. În minutul 20, atacantul gazdelor Robert Moldoveanu a şutat de la 14 metri, însă a lovit greşit mingea, iar portarul Vâlceanu a prins fără probleme. Şi Kevin Bru a căutat golul, însă goalkeeper-ul oaspeţilor a respins în afara terenului.

Prima repriză s-a încheiat fără goluri, dar în partea a doua a meciului cele două formaţii au recuperat. S-au marcat cinci goluri. Dinamo deschis tabela de marcaj. Daniel Popa, care a intrat pe teren la reluarea reprizei a doua, a punctat în minutul 52. Patru minute mai târziu, golgheterul lui Dinamo din sezonul trecut, italian Montini, a dublat avantajul gazdelor.

Oaspeţii au revenit şi ei, au marcat de două ori în decurs de şapte minute, prin Vojtus şi Robert Ion, şi au restabilit egalitatea.

Dinamo a revenit în joc în minutul 82. Daniel Popa a reşit dubla, dar nu s-a oprit doar la două goluri. Popa a marcat şi în ultimele secunde ale partidei, 90+3, şi a înregistrat un hattrick, stabilind scorul final, 4-2.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici