Dinamo Bucureşti - Astra Giurgiu, scor 2-2, în etapa a 14-a din Liga 1

Dinamo Bucureşti a încheiat la egalitate, sâmbătă, meciul de pe teren propriu cu Astra Giurgiu, scor 2-2, în etapa a 14-a din Liga 1 de fotbal.

430 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti - Astra Giurgiu, scor 2-2, în etapa a 14-a din Liga 1

Dinamo Bucureşti - Astra Giurgiu, scor 2-2, în etapa a 14-a din Liga 1

Au marcat: Nemec 34', Hanca 51' / Săpunaru 83', Nicoară 90'+5' - penalty.

În urma acestui rezultat, Dinamo Bucureşti urcă pe locul 5 în clasament, cu 20 de puncte, iar Astra rămâne pe locul 10, cu 14 puncte.

Dinamo: Penedo - Romera, M. Popescu, Maric, Filip - Nistor, Busuladzic, Palic (Mahlangu 76') - Hanca, Nemec (Gnohere 49'), Lazăr (D. Rotariu 81'). Antrenor: Ioan Andone.

Astra: Lung Jr. - Săpunaru, Alves, Fabricio (Kortzorg 46') - Stan, Boubacar, Budescu (Nicoară 61'), Lovin (Teixeira 46'), J. Morais - Alibec, Ioniţă. Antrenor: Marius Şumudică.

1-0: Nemec profită de o greşeală a lui Fabricio şi îl învinge pe Lung cu un şut plasat cu latul, de la marginea careului de 16 metri.

2-0: Hanca dublează avantajul gazdelor, din interiorul careului, la capătul unei acţiuni la care mai participă Gnohere, Lazăr, Nistor şi Palic.

2-1: Săpunaru şutează din lovitură liberă, de la aproximativ 18 metri, iar mingea trimisă de fundaşul Astrei loveşte bara transversală şi cade, aparent, pe linia porţii. Balaj acordă golul, la semnalizarea tuşierului Vladimir Urzică.

2-2: Nicoară transformă un penalty acordat după o nouă fază controversată în careul celor de la Dinamo, la un duel între Penedo şi Kortzorg.

Cartonaşe galbene: Romera 37', Palic 51', Gnohere 82' / Budescu 56', Kortzorg 83'.

Cartonaş roşu: - / J. Morais 51'.

Arbitri: Pavel Cristian Balaj (Baia Mare), Vladimir Urzică (Piatra Neamţ), Aurel Oniţă (Constanţa - Constanţa); rezervă: Florin Miron (Bucureşti).

Observatori: Dan Victor Berbecaru (CCA/Râmnicu Vâlcea), Marian Bucurescu (LPF/Bucureşti).

Stadion: "Dinamo", Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici