Dinamo Bucureşti – FC Viitorul 3-2, în etapa 14 din Liga 1

Dinamo Bucureşti s-a impus, duminică, în faţa lui FC Viitorul, cu scorul de 3-2 , în etapa 14 din Liga 1.

209 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti – FC Viitorul 3-2, în etapa 14 din Liga 1

Dinamo Bucureşti – FC Viitorul 3-2, în etapa 14 din Liga 1

Dinamo Bucureşti a deschis scorul, în minutul 29, când Slavko Perovic a marcat, interceptând o centrare trimisă de Deian Sorescu. Un minut mai târziu, acelaşi Deian Sorescu a înscris pentru 2-0, după ce pasa trimisă de Dan Nistor l-a lăsat singur cu portarul. Filip a marcat, în minutul 61, pentru 3-0. Viitorul a reintrat în joc, în minutul 76, prin golul lui Iancu. Trei minute mai târziu, Boboc a transformat scorul în 3-2.

Echipele de start:
Dinamo Bucureşti: Piscitelli – Ciobotariu, Puljic, Popescu, Corbu – Filip, Mrzljak (Răuţă 71) – Sorescu, Nistor, Moldoveanu (Brito 84) – Perovic (Popa 84)
FC Viitorul: Căbuz – de Nooijer, Mladen, Ţîru, Boboc – Matei (Munteanu 62), Artean (Ciobanu 46), Achim – Houri, Ganea (Piţu 75), Iancu Cristian

În clasamentul Ligii 1, Dinamo Bucureşti ocupă poziţia a şaptea, cu un total de 20 de puncte, iar FC Viitorul se află pe locul 2, cu 25 de puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici