Dinamo cere ajutorul fanilor pentru a dezăpezi terenul: "URGENT! Terenul trebuie să fie bun până la ora meciului"

  • Bucureştiul se află sub avertizare de Cod galben de ninsori.
  • Pentru mulţi zăpada e un motiv de bucurie, dar acesta aduce şi probleme.
775 afișări
Imaginea articolului Dinamo cere ajutorul fanilor pentru a dezăpezi terenul: "URGENT! Terenul trebuie să fie bun până la ora meciului"

Dinamo cere ajutorul fanilor pentru a dezăpezi terenul: "URGENT! Terenul trebuie să fie bun până la ora meciului"

Dinamo se află printre "victimele" vremii. Stadionul Dinamo unde trebuie să aibă loc meciul dintre Dinamo şi Gaz Metan Mediaş este acoperit de un strat consistent de zăpadă ce trebuie înlăturată până la ora 20:00 când are loc partida.

Astfel Peluza Cătălin Hâldan care prin proiectul DDB se află şi în conducerea clubului a lansat un mesaj public pe Facebook prin care cere sprijinul fanilor pentru dezăpezire.

"URGENT! Cine poate să vină să eliberăm terenul de zăpadă? Terenul trebuie sa fie bun până la ora meciului. O oră, doua ore, nu contează. Fiecare stă cât poate", este mesajul postat de PCH.

Dinamo se află într-o situaţie financiară complicată. Pe plan sportiv baieţii lui Jerry Gane se află pe locul 11 cu 19 puncte la 7 puncte de locul de play-off. Gaz Metan Mediaş ocupă locul 9 cu 23 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici