Dinu Gheorghe este noul preşedinte al FC Rapid: Eu nu am semnat nimic, încă nu sunt preşedinte

Dinu Gheorghe, care a condus până la 3 noiembrie AFC Astra Giurgiu, a ajuns la un acord cu acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, şi a preluat funcţia de preşedinte al clubului începând de miercuri seara, informează, joi, site-ul oficial al grupării giuleştene. Dinu Gheorghe a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că nu a semnat niciun contract cu FC Rapid şi în consecinţă nu poate fi preşedinte.

242 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe este noul preşedinte al FC Rapid: Eu nu am semnat nimic, încă nu sunt preşedinte

Dinu Gheorghe este noul preşedinte al FC Rapid (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Nu pot să comentez ce apare pe site-ul oficial. Este adevărat că am discutat cu domnul Moraru, dar nu am dat încă un răspuns. Eu nu am semnat nimic cu Rapid, aşa că nu sunt încă preşedinte. Voi mai avea o întâlnire şi astăzi cu cei din conducere, vom vedea", a afirmat, pentru MEDIAFAX, Dinu Gheorghe.

Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a anunţat, joi, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial al clubului, că Dinu Gheorghe, care a condus până la 3 noiembrie AFC Astra Giurgiu, a preluat funcţia de preşedinte al clubului începând de miercuri seara.

"Acţionarul principal al FC Rapid, Valerii Moraru, aduce la cunoştinţă publică decizia luată privind unele schimbări în echipă şi club. Din seara zilei de miercuri, 5 noiembrie, s-a convenit (de ambele părţi) ca preşedintele FC Rapid să fie domnul Dinu Gheorghe. Pentru funcţia de antrenor, în cursul zilei de azi, se va discuta cu  italianul Cristiano Bergodi. Deciziile de mai sus au fost luate de domnul Valerii Moraru împreună şi cu acordul a circa 100 de persoane reprezentând acţionariatul şi suporterii clubului. Sperăm că aceste decizii vor fi de bun augur, mai ales privind situaţia în care se află clubul în momentul de faţă, precum şi rezultatele reflectate în poziţia echipei în clasamentul Ligii I", se menţionează în comunicatul FC Rapid.

Dinu Gheorghe a activat în mai multe rânduri la FC Rapid, ultima oară el demisionând din funcţia de preşedinte executiv la 21 octombrie 2011.

Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, declarase, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că le-a făcut oferte pentru a lucra în Giuleşti fostului preşedinte al clubului Astra Giurgiu, Dinu Gheorghe, şi antrenorului italian Cristiano Bergodi.

Formaţia Rapid a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa CSMS Iaşi, într-un meci contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I.

Nemulţumiţi de evoluţia echipei, suporterii rapidişti de la Peluza a II-a i-au cerut demisia antrenorului Marian Rada, iar fanii de la tribuna a II-a au scandat: "Nu meritaţi tricoul nostru să-l purtaţi".

La finalul meciului, şi acţionarul majoritar Valerii Moraru a fost apostrofat de fanii rapidişti, care l-au întrebat ce îi mai lipseşte pentru a investi la Rapid, având în vedere că administratoul judiciar Cristina Andronache nu mai este în funcţie. De asemenea, fanii i-au transmis să plece de la Rapid dacă echipa retrogradează.

După 13 etape, echipa Rapid ocupă locul 17, penultimul, în clasamentul Ligii I, cu două victorii, trei egaluri şi opt înfrângeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici