Director sportiv Cesena: Mutu ne interesează doar dacă vine gratis

Directorul sportiv al clubului Cesena, Lorenzo Minotti, a declarat, miercuri, pentru site-ul fiorentinanews.com, că a vorbit cu impresarul lui Adrian Mutu, Victor Becali, şi i-a transmis că atacantul român poate veni la echipa sa doar gratis.

22 afișări

"Am vorbit cu Becali şi i-am spus că Mutu ne interesează doar dacă vine gratis. Cu Fiorentina încă nu am vorbit, din respect pentru club. Această afacere se va realiza doar în cazul în care nu ne va costa niciun euro", a spus Minotti.

Presa italiană a scris, miercuri, că atacantul Adrian Mutu a avut un nou incident la Fiorentina, iar fostul impresar Ioan Becali a declarat că ruptura dintre jucătorul român şi clubul viola este "totală". Potrivit fiorentinanews.com, atacantul român a avut o divergenţă cu antrenorul Sinişa Mihajlovici la antrenamentul de astăzi, iar tehnicianul sârb l-a lăsat în afara lotului pentru partida cu Bologna, care se va disputa joi.

Adrian Mutu a fost depistat pozitiv cu sibutramină la începutul anului 2010 şi a fost suspendat timp de nouă luni. Cu o săptămână înainte de revenire pe gazon, atacantul român a bătut un chelner într-un restaurant din Florenţa. În urma problemelor create, clubul Fiorentina a decis să-l pună pe lista de transferuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici