Discursul preşedintelui FC Sevilla înainte de meciul cu CFR Cluj: „Limitele sunt interzise”

Jose Castro, preşedintele echipei FC Sevilla, care o va înfrunta pe CFR Cluj în şaisprezecimile de finală ale Europa League, a încercat să îi motiveze pe jucătorii formaţiei sale, transmiţându-le că nu trebuie să îşi seteze niciun fel de limită.

692 afișări
Imaginea articolului Discursul preşedintelui FC Sevilla înainte de meciul cu CFR Cluj: „Limitele sunt interzise”

Sursa: Profimediaimages

Luni seara, jucătorii echipei FC Sevilla, alături de soţiile lor, dar şi de antrenorul Julen Lopetegui şi directorul sportiv Monchi, au participat la tradiţionala cină de Crăciun. Preşedintele Jose Castro a ţinut un discurs motivaţional, spunând că formaţia andaluză poate obţine mai mult.

„În primul rând, vreau să vă felicit pentru acest sezon foarte bun pe care îl faceţi. Într-un an ca acesta, cu multe schimbări în lot şi un antrenor nou, e un real succes că ne aflăm pe locul al treilea în campionat şi suntem calificaţi în şaisprezecimile de finală ale Europa League. Aţi înţeles că suntem un club de învingători, unde nu este permis să renunţăm sau să ne limităm în vreun fel. Suntem fericiţi, cu siguranţă, dar ne dorim mai mult mereu. Şi putem, sunt convins de asta. Nu am rezolvat nimic încă, mai avem multe de făcut. Vreau să vă transmit să nu vă setaţi limite. La FC Sevilla, limitele sunt interzise", a spus Jose Castro.

CFR Cluj va întâlni formaţia spaniolă FC Sevilla, în şaisprezecimile de finală ale Europa League. Tragerea la sorţi a avut loc luni, la Nyon (Elveţia)

Sevilla a încheiat pe primul loc grupa A din Europa League, din care au mai făcut parte APOEL, Qarabag şi Dudelange. Formaţia spaniolă a înregistrat cinci victorii şi un eşec, marcând 14 goluri şi primind doar trei.

În campionatul din Spania, echipa pregătită de Julen Lopetegui se află pe locul al treilea, cu 31 de puncte, în spatele celor de la Barcelona şi Real Madrid, ambele cu 35 de puncte şi un meci mai puţin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici