Djokovici acuză o boală misterioasă: „Ceva îmi afectează metabolismul”

Nole a pierdut în finala de la Belgrad cu 6-0 decisivul în faţa lui Rublev.

3135 afișări
Imaginea articolului Djokovici acuză o boală misterioasă: „Ceva îmi afectează metabolismul”

Djokovici acuză o boală misterioasă: „Ceva îmi afectează metabolismul”

E bolnav, dar nu ştie ce este. Cu siguranţă, „nu este coronavirus”. Novak Djokovici a pierdut duminică finala ATP 250 de la Belgrad în faţa lui Andrei Rublev acasă.

A părut afectat în ultimul set: „Nu vreau să dau mai multe detalii, dar este ceva care îmi condiţionează metabolismul. Este îngrijorător să ai acest sentiment pe teren. Meciul a fost lung şi atunci am început să mă simt prost. Mi s-a întâmplat şi la Monte Carlo”.

La Belgrad, Djokovici a fost nevoit să folosească de mai multe ori prosoape reci în timpul pauzelor.

Până la sfârşitul lunii aprilie, Nole a jucat doar trei turnee (Dubai, Monte Carlo şi Belgrad), nu a câştigat nici măcar unul.

Îl aşteaptă Madrid, apoi poate Roma şi în sfârşit Paris. Dacă îi va permite metabolismul, care i-a funcţionat de minune când a urma dieta fără gluten.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici