Doi fotbalişti români, în probe la Liverpool

Cătălin Vulturar (15 ani), actual jucător la UTA Arad, va juca într-un ”triunghiular” organizat de FC Liverpool cu scopul de a descoperi tinere talente. Alături de jucătorul arădean se va afla şi Patrick Gânţe, un alt fotbalist care evoluează, în prezent, la CA Oradea.

218 afișări
Imaginea articolului Doi fotbalişti români, în probe la Liverpool

Doi fotbalişti români, în probe la Liverpool

Conform publicaţiei sportarad.ro, cei doi tineri fotbalişti vor evolua într-un ”triunghiular” cu echipele similare ale lui Blackburn şi Crewe Alexandra. Jucătorii români vor avea ocazia să se remarce în faţa scouterilor care vor fi prezenţi la partidele care urmează să se dispute sâmbătă. Stagiul de pregătire al celor doi tineri jucători români se va încheia duminică, urmând ca scouterii celor de la Liverpool să se decidă dacă vor face o ofertă imediată sau dacă vor continua monitorizarea celor doi fotbalişti români.

Cătălin Vulturar este cel mai tânăr jucător care a debutat în Liga 2 în fotbalul românesc. Primul meci, în eşalonul secund, pentru Vulturar a fost înregistrat pe 8 decembrie 2018 într-un egal cu Farul Constanţa (scor final 1-1).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici