Dorinel Munteanu: 10 ani am avut răbdare cu Mutu, că-i valoros, dar în final rezultatele lui sunt zero

Tehnicianul Dorinel Munteanu speră ca selecţionerul Victor Piţurcă să nu revină asupra deciziei de a-l exclude definitiv de la naţională pe Adrian Mutu, jucător despre care spune că toată lumea a avut răbdare 10 ani, dar în cele din urmă rezultatele lui la prima reprezentativă sunt zero.

231 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: 10 ani am avut răbdare cu Mutu, că-i valoros, dar în final rezultatele lui sunt zero

Dorinel Munteanu: 10 ani am avut răbdare cu Mutu, că-i valoros, dar în final rezultatele lui sunt zero (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Sunt de acord cu decizia luată de Victor Piţurcă şi sper să nu se răzgândească, pentru că nu poţi să reconstruieşti o echipă cu astfel de exemple. Noi 10 ani am avut răbdare, că-i valoros, că face, că drege şi până la urmă rezultatele sunt zero. Naţionala se poate lipsi de orice jucător", a spus antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Dorinel Munteanu, care deţine recordul de selecţii la echipa naţională a României, a adăugat că excluderea lui Mutu trebuia luată mai demult.

"Despre cei doi nu vreau să mai vorbesc, dar nu mă aşteptam să facă aşa ceva. Trebuia luată această decizie mai demult, păcat că Răzvan (n.r. - fostul selecţioner Răzvan Lucescu) a dat înapoi. Nu ai cum să faci performanţă, mai ales când rezultatele sunt cum sunt, nu e normal să acceptăm ca unul-doi jucători să facă astfel de lucruri'", a afirmat Dorinel Munteanu.

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, miercuri, după meciul amical cu San Marino, că jucătorii Adrian Mutu şi Gabriel Tamaş sunt, pentru moment, excluşi definitiv de la echipa naţională.

"S-a întâmplat un eveniment mai neplăcut. Cei doi (n.r. - Mutu şi Tamaş) au părăsit cantonamentul luni seară, unde au fost, ce au făcut e mai puţin important, însă decizia este în momentul de faţă că nu vor mai fi convocaţi la echipa naţională. Sunt eliminaţi definitiv de la echipa naţională", a declarat Piţurcă la conferinţa de presă de după amicalul cu San Marino, câştigat de România cu scorul de 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici