Dorinel Munteanu: Echipa naţională are nevoie de un nou început

Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, consideră că echipa naţională are nevoie de un nou început şi că selecţionerul Victor Piţurcă trebuie să aibă răbdare pentru a o reconstrui cu jucători din campionatul intern.

120 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Echipa naţională are nevoie de un nou început

Dorinel Munteanu (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Nici măcar o victorie nu ar fi avut de ce să ne bucure, pentru că s-a ratat calificarea. Campania s-a încheiat aşa cum a început, prost. Selecţionerul va trage concluziile, cred că deja Piţurcă şi-a dat seama pe ce jucători va miza în continuare pentru noua echipă naţională. Tot el va fi cel care va decide şi în privinţa lui Mutu, dacă acesta va continua sau nu la naţională. E clar că echipa naţională are nevoie de un nou început, nu mai are rost acum să criticăm. Mai ales noi, antrenorii din Liga I, trebuie să susţinem prima reprezentativă, pentru că majoritatea jucătorilor sunt daţi de către campionatul intern. Piţurcă trebuie să reconstruiască echipa, iar noi trebuie doar să avem răbdare", a declarat Munteanu.

Reprezentativa de fotbal a României a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul disputat, marţi, în deplasare, în compania selecţionatei Albaniei, în ultima etapă a grupei D de calificare la Campionatul European din 2012, şi a încheiat preliminariile pe locul trei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici