Dorinel Munteanu: Nu am emoţii înaintea debutului ca tehnician în Liga Campionilor

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat luni că nu are emoţii înaintea debutului în grupele Ligii Campionilor ca tehnician.

128 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Nu am emoţii înaintea debutului ca tehnician în Liga Campionilor

Dorinel Munteanu (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Eu nu am niciun fel de emoţie, sper ca şi băieţii mei să lase toate emoţiile acasă. Chiar dacă suntem pentru prima dată în această competiţie trebuie să credem în noi, să fim concentraţi şi foarte determinaţi. Mergem la Basel să obţinem un punct sau chiar puncte, este foarte greu, dar nu imposibil. Am urmărit formaţia din Basel, e o echipă bună care are şi o mare experienţă în cupele europene. Sper să fim o surpriză plăcută a acestei grupe", a spus Munteanu.

Tehnicianul nu va putea să-l folosească în partida cu FC Basel pe Laurenţiu Buş, care s-a accidentat la antrenamentul de luni şi nu va mai face deplasarea în Elveţia.

Partida dintre FC Basel şi Oţelul Galaţi, din cadrul Grupei C a Ligii Campionior, se va disputa miercuri, de la ora 21.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici