Dorinel Munteanu: Nu ne aşteptam la acest start, dar vom găsi soluţii

Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat, marţi, că nu se aştepta ca echipa Oţelul să înceapă cu aceste rezultate în faţa unor nou-promovate în Liga I, dar că va găsi în scurt timp soluţii pentru ca formaţia sa să depăşească aceste momente.

169 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu:  Nu ne aşteptam la acest start, dar vom găsi soluţii

Dorinel Munteanu (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Nu sunt mulţumit de rezultat, pentru că ne-am propus trei puncte în acest meci. Mă aşteptam ca gazdele să facă un joc defensiv, ne-a lipsit inspiraţia pe faza ofensivă. Echipa a încercat, s-a dăruit, dar nu este suficient să obţinem o victorie. Nu este însă îngrijorător. Eu, în calitate de antrenor, voi găsi soluţii pentru a trece de acest start mai puţin reuşit. Vom căuta soluţii pentru a readuce atmosfera de pe stadion de la finalul sezonului trecut", a spus tehnicianul.

La rândul său, managerul general al Oţelului, Marius Stan, a declarat că este un început dezamăgitor pentru formaţia gălăţeană. "Lipsa de concentrare şi de inspiraţie şi-au spus cuvântul. Au fost ocazii pe final de meci, am avut un ritm previzibil, acţiuni previzibile. Cel mai mult contează absenţa lui Giurgiu, dar asta nu este o scuză. Se pare că nou-promovatele au devenit coşmarul nostru. Este un început mai slab, dar nu este cazul să dramatizăm", a mai spus Stan.

De cealaltă parte, antrenorul formaţiei Concordia Chiajna, Laurenţiu Diniţă, a precizat că punctul obţinut este unul "preţios": "Am pregătit foarte bine acest joc, ştiam în ce fel joacă Oţelul. Sunt bucuros pentru acest punct obţinut pe terenul campioanei, el fiind cu atât mai preţios".

Campioana României Oţelul Galaţi a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, marţi, pe teren propriu, în compania nou-promovatei Concordia Chiajna, aceasta fiind ultima partidă a etapei a II-a a Ligii I.

După primele două etape, campioana României a acumulat un singur punct, echipa pregătită de Dorinel Munteanu fiind învinsă, în runda inaugurală, cu scorul de 2-1, de Petrolul Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici