Doroftei: AIBA ne-a ridicat suspendarea, ei cred că eu pot face lucruri bune

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei, a declarat, luni, cu ocazia Biroului Federal, că federaţia internaţonală de specialitate, AIBA, a ridicat suspendarea în cazul forului pugilistic de la Bucureşti.

149 afișări
Imaginea articolului Doroftei: AIBA ne-a ridicat suspendarea, ei cred că eu pot face lucruri bune

Doroftei: AIBA ne-a ridicat suspendarea, ei cred că eu pot face lucruri bune (Imagine: Andreea Alexandru / MediafaxFoto)

"Am primit o scrisoare de la AIBA prin care ne-a anunţat de ridicarea suspendării şi au spus că sunt încântaţi de deciziile luate la FR Box. Cei de la AIBA cred că eu pot face lucruri bune pentru boxul românesc. Am reuşit să deblocăm cele 23 de burse olimpuce de la COSR. Vom începe în forţă, iar cele 23 de burse înseamnă enorm. Putem face două centre olimpice acum, cu aceşti bani, unul la Reşiţa şi unul la Bacău, unde avem doi oameni de bază, Francisc Vaştag şi Relu Auraş. Trebuie să o luăm de jos, de la copii şi juniori şi să clădim", a declarat Doroftei.

Fostul pugilist a subliniat că va solicita un audit financiar pentru perioada în care Rudel Obreja a fost preşedintele federaţiei şi a adăugat că urmează în curând să aibă discuţii şi la ANST: "Vom merge şi la ANST să discutăm, dar primul pas este să ne rezolvăm problemele dintre noi. Mai avem lucruri de pus la punct în casa nostră, iar ANST e un etaj mai jos şi ajungem imediat la ei".

De asemenea, Doroftei a precizat că va avea o gală de retragere cât mai curând: "Mă apucasem de antrenamente, intrasem într-o formă bună, doar că ultima perioadă m-a dat un pic peste cap. Gala ar putea avea loc anul viitor".

Pe de altă parte, în 14 decembrie va avea loc Adunarea Generală pentru modificarea statutului federaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici