Doroftei, despre petiţia de graţiere a lui Gică Popescu: Este un om care are nevoie de noi toţi

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că ar semna petiţia de graţiere a fostului internaţional Gheorghe Popescu, deoarece acesta a dat banii înapoi, dar a şi reprezentat România cu mândrie la cel mai înalt nivel.

141 afișări
Imaginea articolului Doroftei, despre petiţia de graţiere a lui Gică Popescu: Este un om care are nevoie de noi toţi

Leonard Doroftei (Imagine: Andrea Alexandru/Mediafax Foto)

"Este un sportiv şi trebuie să fim alături de el. Nu putem întoarce spatele unui om care a dat şi banii înapoi, a făcut şi sport la cel mai înalt nivel. Ne-a reprezentat la cel mai mare nivel cu mândrie şi să fii căpitanul Barcelonei nu cred că e atât de uşor. Este un om care chiar are nevoie de noi toţi", a spus Doroftei.

Un senator UNPR buzoian a iniţiat joi o petiţie on-line pentru graţierea fostului fotbalist Gheorghe Popescu, acţiuni similare, de strângere de semnături, fiind iniţiate şi de un consilier local braşovean, dar şi de preşedintele de la Dunărea Calafat, primul club la care a jucat Popescu.

Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat definitiv, în 4 martie, la închisoare cu executare pe toţi cei opt oameni din fotbal judecaţi în dosarul transferurilor.

Astfel, fostul acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a primit trei ani şi opt luni, managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica - trei ani şi şase luni, fostul acţionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, şi fostul impresar Ioan Becali - câte şase ani şi patru luni, impresarul Victor Becali - patru ani şi opt luni, fostul preşedintele al clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu - trei ani şi patru luni, fostul fotbalist Gheorghe Popescu, candidat la şefia Federaţiei Române de Fotbal - trei ani, o lună şi zece zile, iar fostul acţionar al FC Dinamo şi U Craiova, Gigi Neţoiu - trei ani şi patru luni de închisoare cu executare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici