Doroftei: Eu cred în naţionala de fotbal, dacă nu a mers bine nu înseamnă că jucătorii nu au valoare

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că dacă naţionala de fotbal "nu a mers bine" asta nu înseamnă că jucătorii nu au valoare, precizând că el crede în prima reprezentativă.

90 afișări
Imaginea articolului Doroftei: Eu cred în naţionala de fotbal, dacă nu a mers bine nu înseamnă că jucătorii nu au valoare

Doroftei: Eu cred în naţionala de fotbal, dacă nu a mers bine nu înseamnă că jucătorii nu au valoare

"Păcat, dacă încep discuţiile la echipa naţională. Ea trebuie să se concentreze pe viitor, pentru meciurile care urmează, să pună la punct greşelile pe care le-au făcut până acum. Eu cred în echipa naţională, cred în fotbal, cred în antrenori, cred că vor reuşi să meargă mai departe. (...) Sunt toţi sportivi buni, cu calităţi. Dacă echipa naţională nu a mers bine nu înseamnă că ei nu au valoare sau nu pot fi competenţi la alte echipe sau în alte posturi", a spus Leonard Doroftei, adăugând că el nu le-ar fi permis "să iasă noaptea" jucătorilor naţionalei.

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă, marţi, în deplasare, pe Amsterdam ArenA, cu scorul de 4-0 (1-0), de reprezentativa Olandei, într-un meci din Grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014. Vineri, România a remizat la Budapesta, cu Ungaria, scor 2-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici