Dragomir: Becali a convocat mai mulţi conducători ca să mă dea jos

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, într-o emisiune televizată, că patronul FC Steaua, Gigi Becali, a convocat mai mulţi conducători de cluburi la reşedinţa sa pentru a-i convinge să-l schimbe pe şeful ligii, însă la întâlnirea de luni au participat numai trei grupări.

127 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Becali a convocat mai mulţi conducători ca să mă dea jos

Dragomir: Becali a convocat mai mulţi conducători ca să mă dea jos (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Au fost convocaţi la palat mai mulţi (n.r. - conducători de cluburi), dar s-au dus numai Sportul, Târgu Jiu şi Mioveni. Au fost patru cu Steaua, dintre care unul mi-a dat telefon imediat aseară, iar altul a venit astăzi la ligă şi mi-a spus tot ce s-a discutat şi întâmplat acolo. Nu e niciun pericol. Se dorea să mă dea jos reproşându-mi-se nişte minciuni, că acel comision de două milioane de euro care s-ar da firmei intermediare s-ar da o singură dată. Şi nu este adevărat, se împarte pe trei ani şi numai 700.000 pe an", a spus Dragomir la DigiSport.

Şeful LPF a adăugat că a fost deranjat de faptul că unii dintre participanţii la întâlnirea de la reşedinţa finanţatorului stelist nu au recunoscut că au fost acolo.

"M-a deranjat că o parte dintre cei care au fost acolo şi au discutat au spus că nu. Şi eu ştiu toate discuţiile şi cu virgulă. Unul dintre ei nici nu a ştiu pentru ce e chemat", a spus Dragomir, adăugând că la întâlnire au fost chemaţi şi reprezentanţi ai unor cluburi mari, dar aceştia nu au fost prezenţi.

Patronul Stelei a confirmat întâlnirea de luni, precizând că el încearcă în fiecare zi să-l schimbe pe Dragomir. Însă Becali s-a declarat dezamăgit de faptul că finanţatorii unor cluburi au promis că dau curs invitaţiei şi nu au venit.

"Nu e un secret, în fiecare zi eu vreau să-l dau afară. Voiam să facem o Adunare Generală în care să se discute despre comision, apoi mai făceam o Adunare Generală în care să-l demitem. Nu mi-e frică de nimic. Dureors e că trei oameni reprezentativi nu au venit, Gheorghe Ştefan, Ioan Niculae şi George Copos. Problema e că nici n-au răspuns la telefon apoi. E mare ruşine. Până seara târziu am avut o stare de nervozitate. Aş mai încerca, dar nu ai cu cine. Eu o să încerc tot timpul", a spus Becali la GspTV, adăugând că s-a gândit după eşecul întrevederii de luni să se împace cu Dragomir.

Becali şi preşedintele LPF şi-au declarat război "total", adresându-şi injurii dure şi ameninţându-se reciproc, după ce oficialul stelist l-a acuzat pe Dumitru Dragomir că i-a înşelat pe patronii de cluburi cu privire la comisionul plătit unei firme pentru intermedierea vânzării drepturilor TV către compania RCS&RDS.

Becali a menţionat că LPF va plăti un comision de 5 la sută către o firmă ce a intermediat tranzacţionarea drepturilor TV, dar că, iniţial, Dumitru Dragomir le-a spus patronilor de cluburi, în cadrul Adunării Generale, că va fi vorba despre un comision mai mic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici