Dragomir îi va propune lui Dănciulescu funcţia de vicepreşedinte al LPF: "De el o să am mare grijă"

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că îi va propune lui Ionel Dănciulescu funcţia de vicepreşedinte al LPF, precizând că atacantul dinamovist ar putea fi succesorul său la şefia ligii dacă vor dori şi preşedinţii de cluburi.

130 afișări
Imaginea articolului Dragomir îi va propune lui Dănciulescu funcţia de vicepreşedinte al LPF: "De el o să am mare grijă"

Ionel Danciulescu (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Dragomir a spus că a început un proces de întinerire a stafului ligii, dar preşedinţii de cluburi vor decide cine va rămâne în componenţa conducerii LPF după ce el se va retrage.

"Am angajat băieţi tineri şi o să mai aduc încă doi oameni la Ligă. Unul puţin mai în vârstă şi altul foarte tânăr, un mare fotbalist. De el o să am mare grijă aici. Şi după ce rezolv proiectul cu drepturile TV, şi dacă vor cluburile, să rămână unul din ei aici, bine, dacă nu sunt şi alţi oameni la Ligă. Cu Dănciulescu am vorbit. Mi-a zis să îl las până în vară şi atunci stăm de vorbă. Îi ofer funcţia de vicepreşedinte la Ligă. Dacă învaţă repede şi are sânge în instalaţie să reziste patronilor când vor veni valuri-valuri peste el... Şi să stea lângă mine la 3-4 Adunări Generale, că acolo este sarea şi piperul. Dacă rezistă, atunci mă gândesc la el. Dar nu numai la el, pentru că până la urmă nu iese cine vrea Mitică Dragomir, ci iese cum vor patronii", a afirmat Dragomir.

Ion Dănciulescu, 36 de ani, este unul dintre cei mai longevivi jucători din istoria Ligii I. El a disputat peste 500 de meciuri în primul eşalon şi a marcat 214 goluri. Dănciulescu intenţionează să se retragă la finalul actualului sezon, iar acţionarul Ionuţ Negoiţă a precizat că îi va oferi o funcţie în cadrul FC Dinamo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici