VIDEO Dublu sau nimic. Francezul Norman Habri, celebru pentru jongleriile sale, şi-a doborât propriul record

  • Norman Habri e din Franţa şi face jonglerii de la 15 ani
  • Norman deţine 8 recorduri mondiale omologate de Guiness
  • Pe lângă jongleriile cu mingea de fotbal, Norman are şi un număr la circ
443 afișări
Imaginea articolului VIDEO Dublu sau nimic. Francezul Norman Habri, celebru pentru jongleriile sale, şi-a doborât propriul record

Să jonglezi cu mingea de fotbal poate fi spectaculos, dar să o faci cu una pe câte un picior e la un alt nivel. Nu mai zic să baţi şi un record mondial.

Norman Habri şi-a doborât propriul record şi a ţinut două mingi pe picior în acelaşi timp de 140 de ori. De obicei se mai găsesc cârcotaşi pe internet să spună că e fake, dar nu şi în cazul lui. Şi-a lăsat toţi urmăritorii cu gura căscată.

Cu o minge sunt sigur că îţi iese şi ţie, dar ce zici, te ţine şi cu două?

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici