Duel feroviar: CFR Cluj – Rapid Bucureşti 1-0. Giuleştenii au ratat un penalty

Desfăşurat în contextul eliminării din preliminariile Ligii Campionilor, dar şi al zvonurilor legate de problemele de sănătate ale patronului Ioan Varga, meciul de debut al campioanei CFR Cluj în Superligă s-a încheiat cu o victori cu emoţii împotriva lui Rapid Bucureşti.

548 afișări
Imaginea articolului Duel feroviar: CFR Cluj – Rapid Bucureşti 1-0. Giuleştenii au ratat un penalty

Sursa foto: MediafaxFoto

CFR Cluj a învins pe Rapid Bucureşti cu 1-0, în derby-ul feroviarilor, jucat în Gruia, giuleştenii ratând un penalty în minutele suplimentare de joc.

Sistemul VAR a fost pus la treabă încă din primul meci, după un henţ al campionilor, însă Bălgrădean a apărat execuţia lui Albu, aducând primele 3 puncte pentru CFR.

Adrian Mutu a avut ginion încă din prima etapă, ratarea loviturii de pedeapsă fiind completat şi de 3 accidentări.

Rapid a fost aproape de deschiderea scorului în minutul 3, când Crepulja a şutat pe jos pe lângă poarta clujeană.

Petrila a replicat în minutul 16, însă Moldovan a parat eficient. Peste un minut, ardelenii au marcat sigurul gol al meciului prin Yuri, care a trimis în poartă din apropiere.

Petrila, în minutul 25, a şutat puternic de la marginea careului, dar Iacob a a respins balonul. Bălgrădean s-a remarcat şi el pe finalul reprizei, la şutul lui Ioniţă.

În repriza secundă a ieşit la rampă Deac, producând câteva faze interesante, printre care şi un şut plasat sub bară, scos in extremis de Moldovan.

Sebastian Colţescu a dictat apoi lovitură de pedeapsă, după analiza VAR, la un henţ comis de Hoban. Albu a încercat un şut plasat, dar Bălgrădean a apărat.

CFR Cluj câştigă astfel primul meci, după cele două obiective ratate, Supercupa şi preliminariile din Liga Campionilor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici