Dulca: Au fost două goluri de cascadorii râsului

Tehnicianul Cristian Dulca a declarat, duminică seară, că FC Vaslui a avut două goluri "de cascadorii râsului" la meciul de pe teren propriu cu FC Braşov, scor 2-2, şi a precizat că jucătorii săi nu au dat dovadă de seriozitate sută la sută.

13 afișări
Imaginea articolului Dulca: Au fost două goluri de cascadorii râsului

Dulca: Au fost două goluri de cascadorii râsului (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost un meci foarte greu, pe care ni l-am făcut singuri astfel. Au fost două goluri de cascadorii râsului. Am sufocat pe FC Braşov prin numeroasele ocazii pe care le-am creat. Nu ştiu dacă şi-au creat vreo ocazie în tot meciul în afară de cele două goluri şi mă bucur că nu am pierdut toate cele trei puncte. Este regretabil cum au abordat jucătorii mei meciul, nu ne-am concentrat la maxim şi nu au dat dovadă de seriozitate sută la sută. Primul gol a fost unul norocos, din deviere, iar al doilea gol a fost de cascadorii râsului şi nu este permis aşa ceva la nivelul Ligii I. Vom face o analiză", a spus Dulca.

Tehnicianul a precizat că portarul Cristian Hăisan l-a dezamăgit: "I-am dat încredere, dar m-a dezamăgit".

Dulca a adăugat că jocul a fost fragmentat de arbitri.

"Nu comentez arbitrajul, însă au acordat foarte multe faulturi care nu se dau în astfel de situaţii, au fragmentat foarte mult jocul. În Anglia îţi taie mâna pentru astfel de decizii. Trebuie să ne revenim pentru că joi ne aşteaptă un meci foarte greu în Liga Europa. Mergem mai departe, capul sus şi cred eu că ne vom reveni", a afirmat Cristian Dulca.

Formaţia FC Vaslui a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 2-2 (0-1), cu echipa FC Braşov, într-un meci din etapa a III-a a Ligii I.

Partida a fost arbitrată de o brigadă formată din Radu Petrescu (central), Bogdan Velicu, Radu Ghinguleac (asistenţi) şi Ionel Ivan (rezervă).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici