Dumitru Dragomir a avut coronavirus. Cum s-a vindecat fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal. "A fost groaznic"

  • Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat pentru Telekom Sport că a fost infectat cu coronavirus
  • Fostul oficial al LPF a dezvăluit că nu a fost testat, dar a avut toate simptomenele noului virus şi a fost internat timp de două săptămâni
  • Dumitru Dragomir a precizat că i-a infectat şi pe membrii familiei cu coronavirus
2988 afișări
Imaginea articolului Dumitru Dragomir a avut coronavirus. Cum s-a vindecat fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal. "A fost groaznic"

Dumitru Dragomir a avut coronavirus. Cum a scăpat fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal de temutul virus: "A fost groaznic"

Dumitru Dragomir (73 de ani), fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dezvăluit că a fost infectat cu coronavirus în 2019. Omul de afaceri a declarat că a luat virusul din Italia şi că i-a îmbolnăvit şi pe membrii familiei lui. 

"L-am avut anul trecut. Foarte rău am fost. Nu m-am testat, dar am avut simptomele astea şi am fost internat în spital. Două săptămâni groaznice. Nu aveam aer, mă sufocam, foarte nasol. Nevasta mea a făcut o formă uşoară. Dar toţi au fost contaminaţi. Şi nepoţii şi copiii", a povestit Dumitru Dragomir.

Deşi a simţit pe propria piele ce înseamnă coronavirus, Dumitru Dragomir nu se teme de o nouă îmbolnăvire. Fostul şef LPF iese zi de zi afară din casă.

"Îmi iau măsuri. Mă dezinfectez pe mâini din oră în oră, telefonul la fel, masca nu o dau jos absolut deloc, vin pe jos de acasă, prin marginea parcului.

Aş putea să stau în casă, dar sunt încă tânăr, în putere şi vreau să fac de aşa natură încât nepoţii mei să muncească mai puţin".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici