După ce a câştigat în instanţă, Djokovic vrea să cucerească şi al 21-lea Grand Slam. Nole a făcut primul antrenament la Melbourne

  • Novak Djokovic a primit dreptul de a sta în Australia după ce judecătorul a revocat anularea vizei.
  • Guvernul australian a fost de acord să revoce anularea vizei lui Novak Djokovic de săptămâna trecută, ceea ce înseamnă că viza cu care a venit în Australia rămâne valabilă.
  • Tenismanul a fost eliberat din detenţie şi a avut primul antrenament la Melbourne.
870 afișări
Imaginea articolului După ce a câştigat în instanţă, Djokovic vrea să cucerească şi al 21-lea Grand Slam. Nole a făcut primul antrenament la Melbourne

Sursa foto: Instagram Novak Djokovic

Novak Djokovic a postat pe Instagram o poză de pe Rod Laver Arena, fiind primul antrenament făcut de jucător la câteva ore după ce a ieşit din detenţie.

Nole îşi doreşte foarte mult să câştige Australian Open. "Sunt încântat şi recunoscător că judecătorul a decis revocarea anulării vizei. În ciuda a tot ce s-a întâmplat în ultima săptămână, vreau să rămân şi să încerc să concurez la Australian Open. Rămân concentrat pe asta. Am zburat aici pentru a juca la unul dintre cele mai importante evenimente pe care le avem în faţa fanilor minunaţi. Deocamdată nu pot spune mai multe, dar vă mulţumesc că aţi fost alături de mine în tot acest timp şi m-aţi încurajat să rămân puternic" a scris campionul pe Instagram.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici