După Dinamo, şi Sepsi a schimbat antrenorul

Conducerea clubului Sepsi OSK a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relaţiilor contractuale cu antrenorul principal Liviu Ciobotariu.

350 afișări
Imaginea articolului După Dinamo, şi Sepsi a schimbat antrenorul

După Dinamo, şi Sepsi a schimbat antrenorul: Liviu Ciobotariu, demis

„Conducerea clubului Sepsi OSK a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relaţiilor contractuale cu antrenorul principal Liviu Ciobotariu”, anunţă clubul pe Facebook.

Totodată, clubul nostru a încetat, de comun acord, raporturile contractuale şi cu antrenorii secunzi Cătălin Munteanu şi Adrian Iordache.

„Pe această cale dorim să le mulţumim pentru întreaga activitate desfăşurată sub culorile clubului nostru şi le urăm mult succes în continuare”, se arată în finalul postării.

În campionat, Sepsi ocupă locul 10, cu 20 de puncte.

În cele 17 etape scurse, echipa are doar 5 victorii, 5 rezultate de egalitate şi 7 înfrângeri.

Dinamo a demis ieri antrenorul, după eşecul cu FCSB. Iar pe lista cu posibili viitori antrenori este şi „Ciobi”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciobotariu,
sepsi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici