Oficial: Ovidiu Burcă a fost demis de la Dinamo Bucureşti. „Câinii”, codaşi în Superligă

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat marţi, în mod oficial, încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă.

624 afișări
Imaginea articolului Oficial: Ovidiu Burcă a fost demis de la Dinamo Bucureşti. „Câinii”, codaşi în Superligă

Oficial: Ovidiu Burcă a fost demis de la Dinamo Bucureşti. „Câinii”, codaşi în Superligă

Decizia vine pe fondul rezultatelor slabe ale echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, care ocupă penultimul loc în clasamentul Superligii, cu 10 puncte. Dinamo a fost învinsă în weekend de FCSB, pe teren propriu, moment care a dus la reanalizarea colaborării cu tehnicianul care a reuşit în sezonul trecut să readucă echipa în primul eşalon valoric.

Pagina de socializare oficială a „câinilor roşii” i-a adus mulţumiri făcând un scurt rezumat al colaborării cu acesta:

„Ovidiu (Burcă n.r.) a început cariera la Dinamo pe 21 iulie 2022, la începutul unui sezon în care nu mulţi antrenori s-ar fi responsabilizat cu o asemenea misiune. Într-o situaţie în care mulţi prognozau falimentul, Ovidiu şi-a asumat o responsabilitate mai mare decât cea de simplu antrenor: de a se asigura că un simbol românesc nu moare, că va avea continuitate. Şi ce poveste am avut împreună!”

„La finalul unui sezon în care toate resursele au fost limitate, strictul necesar la Dinamo lipsea în multe momente, ne-am întors în Superligă, acolo unde ne este locul, alături de Ovidiu Burcă, ''nebunul'' a cărui speranţă nu s-a năruit nicicând, deşi realitatea ne dădea multe semne că ar fi trebuit să se năruie.”, se mai scrie în anunţul clubului.

„Pentru că ne-a făcut să credem în Dinamo şi pentru etica de muncă ireproşabilă, îi mulţumim lui Ovidiu Burcă. Drumurile noastre se despart, însă nimeni nu ne va putea lua vreodată momentele trăite la promovarea în primul eşalon. Ele îşi au locul de cinste în istoria clubului pe care dorim să îl reconstruim la nivelul zilelor de glorie apuse.”


În cadrul zilei de miercuri, o conferinţă de presă va fi organizată la Baza de Pregătire Săftica, la care va fi prezent şi Ovidiu Burcă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
burcă,
dinamo,
demitere

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici