După Naomi Osaka, şi Serena Williams a fost eliminată de la Roland Garros/ Românca Irina Begu, pe lista învinselor

Serena Williams (10 WTA) a fost eliminată în turul 3 al turneului de la Roland Garros, sâmbătă, după ce a pierdut meciul în faţa conaţionalei Sofia Kenin (35 WTA), scor 2-6, 5-7.

932 afișări
Imaginea articolului După Naomi Osaka, şi Serena Williams a fost eliminată de la Roland Garros/ Românca Irina Begu, pe lista învinselor

Serena Williams a fost eliminată în turul 3 la Roland Garros

În ciuda faptului că Serena a reuşit 10 aşi, diferenţa s-a făcut în favoarea Sofiei Kenin la erori neforţate, unde fostul număr 1 mondial şi triplă campioană la Roland Garros a avut 34, dublu faţă de adversara sa.

Astfel, Serena Williams este o altă jucătoare din top 10 WTA care părăseşte competiţia de la Roland Garos, după eliminatele Naomi Osaka (1 WTA), Karolina Pliskova (2 WTA), Angelique Kerber (5 WTA), Elina Svitolina (9 WTA) şi accidentatele Petra Kvitova (6 WTA) şi Kiki Bertens (4 WTA).

În optimile de finală, Sofia Kenin o va înfrunta pe Ashleigh Barty (8 WTA).

UPDATE Irina Begu a fost eliminată în turul trei la Roland Garros

Irina Begu (116 WTA) a fost eliminată în turul trei la turneul de la Roland Garros, sâmbătă, după eşecul suferit în faţa americancei Amanda Anisimova (51 WTA), scor 6-7 (6), 4-6.

Anisimova a început mai bine partida, a condus cu 3-0, însă Begu a egalat, iar după ce a salvat o minge de set la scorul de 4-5, primul act a intrat în tie-break, unde românca a ratat două mingi de set.

Setul al doilea s-a desfăşurat într-o manieră similară. Anisimova a condus din nou cu 3-0, Begu a revenit, însă diferenţa s-a făcut la scorul de 4-4, când americanca a fructificat mingea de break şi a câştigat partida, după aproximativ o oră şi 40 de minute.

Astfel, Irina părăseşte turneul din Franţa, după ce le învinsese în primele două tururi pe chinezoaica Lin Zhu (106 WTA) şi cehoaica Karolina Muchova (73 WTA).

Singura româncă rămasă pe tabloul de simplu feminin al turneului de la Roland Garros este Simona Halep (3 WTA), cea care s-a calificat în optimilie de finală şi o va înfrunta pe poloneza de 18 ani Iga Swiatek (104 WTA).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici