CFR Cluj l-a demis pe Şumudică. Cine este favorit să-l înlocuiască

Marius Şumudică nu mai este, oficial, antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj.

1437 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj l-a demis pe Şumudică. Cine este favorit să-l înlocuiască

E oficial. CFR Cluj s-a despărţit de Şumudică

Clubul a anunţat în această seară, printr-un comunicat postat pe site-ul oficial, că s-a despărţit de antrenor, rezilierea contractului făcându-se pe cale amiabilă. 
 
„Conducerea clubului CFR 1907 Cluj şi antrenorul Marius Şumudică au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Deşi echipa se află pe primul loc în campionat, ambiţiile conducerii privind parcursul european din acest sezon erau altele. În acest sens, pentru binele clubului, cele două părţi implicate au decis, de comun acord, să înceteze colaborarea”, se menţionează în comunicat.
 
Decizia clubului de a se renunţa la Şumudică a venit după ratarea calificarii în grupele Champions League şi Europa League. CFR Cluj va juca totuşi în acest sezon în grupele Conference League, unde va face parte din grupa D, alături de echipele  AZ Alkmaar (Olanda), FK Jablonec (Cehia) şi Randers FC (Danemarca).
 
Potrivit primelor informaţii, principalul favorit să-l înlocuiască pe Şumudică este Dan Petrescu. Acesta a mai pregătit-o pe CFR în sezonul 2017-2018 şi între martie 2019 şi noiembrie 2020. Petrescu este liber de contract după despărţirea de Kayserispor, unde a fost demis după numai opt etape.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici