Echipa de handbal masculin Dunărea Călăraşi s-a retras din Liga Zimbrilor

Echipa de handbal masculin AHC Dunărea Călăraşi a depus în urmă cu o săptămână o adresă către Federaţia Română de Handbal prin care îşi anunţa retragerea din campionat, iar comisia de disciplină a ratificat, miercuri, decizia.

1013 afișări
Imaginea articolului Echipa de handbal masculin Dunărea Călăraşi s-a retras din Liga Zimbrilor

Sursa foto: Mediafaxfoto

Comisia centrală de disciplină a FRH a ratificat miercuri decizia luând hotărâri în conformitate regulamentele în vigoare. Astfel, clubul AHC Dunărea Călăraşi a fost penalizată cu 10.000 de lei, având drept de înscriere în ultima categorie competiţională pentru următorul sezon.

Deoarece echipa a participat la mai puţin de jumătate din numărul total de jocuri, toate rezultatele echipei, din sezon, vor fi anulate. Primarul municipiului Călăraşi, Marius Dulce, a anunţat şi el retragerea echipei din Liga Zimbrilor, detaliind şi motivele.

Principala cauză este acumularea de datorii de peste 1,5 milioane lei, din care aproape jumătate către fostul jucător Zarko Pejovici, care a câştigat definitiv în instanţă, clubul fiind să îi plătească drepturi salariale şi penalităţi în valoare de 700.000 lei.

Deoarece această datorie nu a fost achitată, conturile clubului au fost blocate, ceea ce a dus la imposibilitatea de a plăti şi restul jucătorilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici