ECHIPELE calificate la barajul pentru CM-2014 alături de România

Reprezentativele României, Greciei, Portugaliai, Suediei, Islandei, Ucrainei, Franţei şi Croaţiei vor juca la barajul pentru calificarea la Cupa Mondială din 2014.

4768 afișări
Imaginea articolului ECHIPELE calificate la barajul pentru CM-2014 alături de România

ECHIPELE calificate la barajul pentru CM-2014 alături de România (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Danemarca a terminat pe locul doi în grupa B, dar având cele mai puţine puncte dintre echipele de pe poziţia secundă, nu va participa la baraj.

Capii de serie pentru tragerea la sorţi la baraj, conform unui simulator FIFA, vor fi Portugalia, Grecia, Croaţia şi Ucraina. Potrivit acestor calculae, România, Franţa, Islanda şi Suedia nu vor fi capi de serie.

Cele opt echipe se vor întâlni în meci de baraj tur-retur la 15 şi respectiv 19 noiembrie.

Tragerea la sorţi pentru baraj va avea loc la 21 octombrie la sediul FIFA de la Zurich, capii de serie urmând să fie determinaţi de clasamentul FIFA ce va fi dat publicităţii joi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici