CFR Cluj s-a calificat în grupele Ligii Europa

Echipa CFR Cluj s-a calificat, joi, în grupele Ligii Europa, după ce a învins, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia bosniacă FK Sarajevo, în manşa secundă a play-off-ului competiţiei.

20 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj s-a calificat în grupele Ligii Europa

CFR Cluj s-a calificat în grupele Ligii Europa (Imagine de la meciul tur: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

În tur, scorul a fost egal, 1-1.

Golurile victoriei echipei clujene la disputa de joi au fost marcate de Yssouf Kone '40 şi Gabriel Mureşan '69, în timp ce reuşita oaspeţilor a fost semnată de Avdici '81.

În minutul 40, atacantul formaţiei CFR Cluj, Kone, a marcat cu un lob, de la zece metri, peste portarul echipei oaspete, Alaim, fuctificând o pasă venită în adâncime de la Dubarbier.

În minutul 69, fundaşul Gabriel Mureşan a dus scorul la 2-0 pentru CFR Cluj, după ce a marcat cu capul din interiorul careului în urma unui corner executat de partea stângă de Culio.

În minutul 81, formaţia FK Sarajevo a redus din diferenţă, scor 2-1, după ce gaolkeeperul Nuno Claro a respins în faţă o lovitură liberă, care s-a lovit de atacantul Avdici şi a intrat în poarta gazdelor.

CFR Cluj: 1. Nuno Claro - 2.Tony, 20. Cadu, 6. Mureşan, 4. Panin - 19. Juan Culio, 31. Dani, 8. Peralta (9. Traore '88), 7. Dubarbier (22. Buş '90+4) - 17. Y. Kone, 99. Nei (23. Mara '62). Antrenor: Antonio Conceicao.

FK Sarajevo: 22. Alaim - 20. Rizanovici, 5. Edin Dudo, 6. Torlak, 21. Belosevici (3. Skoro '55) - 8. Muminovici, 7. Ihtiarevici (23. Pliska '80), 19. Maksumici, 77. Hadzici - 14. Dzakmici, 18. Jahovik (9. Avdici '71). Antrenor: Mehmed Janjos.

Cartonşe galbene: Tony '32, Dubarbier '66 / Maksumici '39, Avdici '90+4.

Partida de la Cluj a fost arbitrată de o brigadă din Portugalia formată din Duarte Nuno Pereira Gomes (central), Jose Manuel Silva Cardinal şi Venancio Manuel Raposo Batista Tome (asistenţi), Cosme Cunha Machado (rezervă).

Observator de arbitri a fost bielorusul Iuri Dupanau, delegat UEFA fiind desemnat germanul Bernd Barutta.

În minutul 75, suporterii bosniaci, care au fost în număr de aproximativ 40, au aprins trei torţe.

La partida de la Cluj-Napoca au asistat 10.800 de spectatori.

Tragerea la sorţi pentru grupele Ligii Europa are loc, vineri, la Monte Carlo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici