Emanoil Savin: Transferurile făcute de Stoichiţă au fost "ţepe"

Preşedintele de onoare al clubului Astra Ploieşti, Emanoil Savin, a declarat, miercuri, că transferurile făcute de fostul tehnnician al echipei, Mihai Stoichiţă, au fost nişte "ţepe" şi că antrenorul nu trebuia să facă experienţe pe puncte.

59 afișări
Imaginea articolului Emanoil Savin: Transferurile făcute de Stoichiţă au fost "ţepe"

Emanoil Savin: Transferurile făcute de Stoichiţă au fost "ţepe" (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Vechiul colectiv tehnic, care a venit cu Stoichiţă, a plecat la pachet cu el. Referitor la Stoichiţă, pot spune ca regret cele întâmplate. E prietenul meu, dar ca antrenor a făcut greşeli mari. Am făcut transferurile dorite de el, dar toate au fost «ţepe». Edebe, de exemplu, nici nu putea să prindă mingea. Am stat în poartă 25 de ani şi mă mai pricep şi eu la portari. Când l-am văzut pe Ebede, am spus că eu şi acum, în blugi, apăr mai bine decât el! Stoichiţă nu trebuia să facă experienţe pe puncte, trebuia să bage în teren jucătorii valoroşi din lot. Ne fixasem un obiectiv, nu ne aşteptam la aşa rezultate cu Stoichiţă pe bancă", a spus Savin.

Preşedintele de onoare a adăugat că Astra i-a transferat pe fostul dinamovist Miranda şi pe pe portarul Cătălin Grigore, de la Unirea Urziceni.

Emanoil Savin a menţionat că oficialii de la Astra ajunseseră la o înţelegere cu Petre Grigoraş pentru preluarea echipei, acesta urmând să susţină o conferinţă de presă, miercuri, la Braşov, unde se pregăteşte echipa, dar nu ştie de ce nu a fost oficilizată numirea. "Din ce ştiu eu, aseară am stabilit ca Grigoraş să preia echipa. Astăzi, după-amiază, urma să susţină o conferinţă de presă la Braşov, acolo unde este şi echipa. Ştiu că Grigoraş urmează să vină însoţit de un preparator fizic", a spus Savin.

La rândul său, preşedintele executiv al Astrei, Petre Buduru, a precizat că Petre Grigoraş a fost antrenorul spre care se orientase în vederea preluării echipei şi că îl va contacta pe acesta pentru a afla ce se întâmplă. "Nu ştiu nimic, tot ce pot spune este că din lista de antrenori cu care am discutat ne orientasem la Grigoraş. Voi încerca să iau legătura cu el să mă lămuresc care este situatia reală", a spus Buduru.

Preşedintele executiv Petre Buduru a anunţat, marţi, că gruparea ploieşteană s-a despărţit, pe cale amiabilă, de tehnicianul Mihai Stoichiţă, din cauza rezultatelor slabe, urmând ca marţi seară să se decidă cine va fi noul antrenor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici