Emil Dică a semnat un contract valabil până în vară cu FC Rapid

Mijlocaşul Emil Dică, în vârstă de 31 de ani, a semnat, vineri, un contract valabil până în vară cu FC Rapid.

87 afișări
Imaginea articolului Emil Dică a semnat un contract valabil până în vară cu FC Rapid

Emil Dică (Imagine: Mircea Roşca / Mediafax Foto)

Tehnicianul Viorel Moldovan a declarat că are nevoie de jucători cu experienţă în lot pentru atingerea obiectivului din acest an. "Emil Dică a fost una dintre ţintele mele în această perioadă. Tinerii pot creşte bine pe lângă acest tip de jucător. Avem nevoie de exemple pentru cei mici. Tineri avem destui, aveam nevoie şi de oameni cu experienţă", a afirmat Moldovan, informează site-ul oficial al grupării giuleştene.

Deşi conducerea a ajuns la un acord şi cu atacantul Daniel Niculae, acesta nu a semnat încă din cauza întârzierii cărţii verzi. În aceste condiţii, Niculae nu face parte din lotul echipei pentru meciul din deplasare cu ASC Bacău, programat, sâmbătă, de la ora 11.00, în cadrul etapei a XVII-a a Ligii a II-a.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici