Erling Haaland, David de Gea şi Kevin De Bruyne premiaţii sezonului în Anglia

A fost un sezon cu adevărat istoric în fotbalul englez şi în Premier League. Erling Haaland, David de Gea şi Kevin De Bruyne s-au ales cu premiile individuale ale sezonului.

131 afișări
Imaginea articolului Erling Haaland, David de Gea şi Kevin De Bruyne premiaţii sezonului în Anglia

Erling Haaland, David de Gea şi Kevin De Bruyne premiaţii sezonului în Anglia

S-au bătut recorduri, mai ales de către Erling Haaland, s-au marcat goluri spectaculoase, au avut loc rezultate surprinzătoare, iar cursa pentru titlu şi lupta pentru retrogradare au fost palpitante.

Gheata de Aur - Erling Haaland

Se aşteptau multe de la Erling Haaland atunci când a semnat pentru Manchester City în vara anului 2022 şi, cumva, a reuşit să depăşească toate aceste aşteptări.

În primul său sezon în Premier League, norvegianul a doborât recordul all-time de goluri într-un singur sezon în această divizie, marcând 36 de goluri - depăşindu-i atât pe Alan Shearer, cât şi pe Andy Cole - şi şi-a ajutat echipa să câştige titlul de campioană.

Playmaker - Kevin De Bruyne

Un jucător care a jucat un rol masiv în marcarea golurilor lui Haaland este Kevin De Bruyne. Belgianul şi-a consolidat palmaresul ca unul dintre cei mai prolifici jucători din Premier League în 2022/23, oferind 16 pase de gol. De Bruyne devine astfel unul dintre cei mai buni cinci creatori de goluri din istoria campionatului.

Mănuşa de aur - David de Gea

Pentru a doua oară în cariera sa, David de Gea a câştigat premiul Golden Glove. Numărul unu de la Man Utd a fost crucial pentru performanţele mult îmbunătăţite ale echipei sale în 2022/23, adunând un număr impresionant de 17 meciuri fără gol primit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici