Explozie la stadionul echipei Oţelul. Un aparat de aer condiţionat a luat foc

O explozie s-a produs, sâmbătă după-amiază, la stadionul formaţiei Oţelul Galaţi, după ce instalaţia de aer condiţionat din vestiarul oaspeţilor s-a supraîncălzit.

166 afișări

În urma suflului exploziei, mai multe geamuri s-au spart.

Incidentul a avut loc după ce echipa Oţelul Galaţi a plecat spre Piatra Neamţ, în vederea disputării Supercupei României în compania fomaţiei Steaua Bucureşti.

Referitor la acest incident, antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, în conferinţa de presă de la Piatra Neamţ, că echipa sa nu a fost afectată de incident, deoarece a avut loc în vestiarul oaspeţilor, şi nu la gazde.

La rândul său, căpitanul echipei Oţelul, Sergiu Costin, a precizat că important este că nimeni nu a fost rănit.

Supercupa României se va disputa la Piatra Neamţ, duminică, de la ora 20.45, între deţinătoarea titlului Ligii I, Oţelul Galaţi, şi câştigătoarea Cupei, Steaua Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici