Familia lui Cătălin Hîldan a primit abonamente pe viaţă la Dinamo: "Toate generaţiile de dinamovişti trebuie să aprecieze valorile clubului"

Familia fostului fotbalist Cătălin Hîldan a primit, marţi, de la acţionarul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, abonamente pe viaţă la meciurile pe care echipa "alb-roşie" le va disputa pe teren propriu, informează site-ul oficial al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

147 afișări
Imaginea articolului Familia lui Cătălin Hîldan a primit abonamente pe viaţă la Dinamo: "Toate generaţiile de dinamovişti trebuie să aprecieze valorile clubului"

Familia lui Cătălin Hîldan a primit abonamente pe viaţă la Dinamo (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Suntem onoraţi că domnul Negoiţă s-a gândit la familia Hîldan! Este o mare bucurie şi pentru mine, şi pentru tata când vedem chipul lui Cătălin pe tricoul lui Dinamo. Este o dovadă de apreciere din partea clubului şi, ceea ce este foarte important, numele Cătălin Hîldan nu a fost uitat în Ştefan cel Mare. Vom fi alături de Dinamo aşa cum am fost şi până acum. Toţi ne gândim la derbiul cu Steaua! Am fost la foarte multe derbiuri, vom fi şi de această dată pe stadion pentru că toată viaţa vom iubi culorile clubului Dinamo!", a declarat Cristi Hîldan, fratele fotbalistului decedat în anul 2000, în timpul unui meci amical.

Acţionarul Ionuţ Negoiţă consideră că este firesc să apară chipul fostului căpitan dinamovist pe tricourile de joc ale fotbaliştilor: "Cătălin Hîldan reprezintă un simbol pentru toţi dinamoviştii, un exemplu de dăruire şi spirit de luptă. Tatăl şi fratele lui Cătălin, familia Hîldan trebuie să fie pe stadion la toate meciurile echipei noastre. Demersul clubului, de a avea pe tricoul de joc, pe piept, imaginea Unicului Căpitan este firesc. Cătălin Hîldan rămâne în istoria clubului. Toate generaţiile de dinamovişti trebuie să aprecieze valorile clubului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici