Fanii craioveni au încercat să arunce torţe în sediul clubului

Aproximativ 100 de suporteri ai formaţiei Universitatea Craiova au încercat să arunce cu torţe în sediul clubului oltean condus de Adrian Mititelu, însă au fost dispersaţi de circa 50 de reprezentanţi ai forţelor de ordine.

136 afișări

Deoarece nu au reuşit să arunce în balconul sediului, fanii au aruncat torţe înspre alte clădiri.

Universitatea Craiova a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de echipa Dinamo, în etapa a XXXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici