FC Argeş rămâne codaşă după egalul de acasă cu Hermannstadt

  • Meciurile etapei a 14-a a Ligii 1 la fotbal au continuat miercuri cu partida dintre FC Argeş şi FC Hermannstadt.
  • Lanterna roşie a salvat un punct, după ce fusese condusă 0-2 de ardeleni. Cu trei puncte argeşenii ar fi urcat un loc în clasament, lăsând pe ultima poziţie pe Poli Iaşi.
  • FC Argeş rămâne pe ultima poziţie şi se deplasează etapa viitoare în vecini, la Chindia Târgovişte.
82 afișări
Imaginea articolului FC Argeş rămâne codaşă după egalul de acasă cu Hermannstadt

FC Argeş rămâne codaşă după egalul de acasă cu Hermannstadt

Sibienii au arătat din primul minut că au venit să câştige în Trivale.

După o primă ocazie în minutul 4, Hermannstadt a beneficiat de un penalty transformat de Dâlbea (0-1, min. 9). Meciul a trenat până spre finalul reprizei când ambele echipe au mai bifat câte o ocazie, fără rezultat pe tabelă.

La 10 minute după reluare oaspeţii majorează prin Addae, cu un şut din marginea careului mic (0-2, min. 55). Peste doar 11 minute piteştenii produc un gol englezesc prin Malele, care a recepţionat o pasă lungă de la mijlocul terenului şi a strecurat mingea pe lângă portar (1-2, min. 66). Autorul primului gol, Dâlbea, face apoi un fault neglijent în careu şi gazdele egalează prin acelaşi Malele, de la punctul cu var (2-2, min. 81). Peste două minute argeşenii solicită din nou un penalty, la un presupus henţ în careu, dar arbitrul lasă faza să continue.

În ultimul minut de prelungiri sibienii au o ultimă ocazie, dar scorul rămâne 2-2.

FC Argeş rămâne pe ultima poziţie şi se deplasează etapa viitoare în vecini, la Chindia Târgovişte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
fotbal,
etapă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici