FC Barcelona a depus o plângere la UEFA în legătură cu condiţiile de pe aeroportul din Schoenefeld

FC Barcelona a anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că a depus o plângere la UEFA, precizând că suporterii nu au beneficiat de condiţii decente la aeroportul din Schoenefeld, de unde au făcut deplasarea din Germania în Spania, după finala Ligii Campionilor.

410 afișări
Imaginea articolului FC Barcelona a depus o plângere la UEFA în legătură cu condiţiile de pe aeroportul din Schoenefeld

FC Barcelona a depus o plângere la UEFA în legătură cu condiţiile de pe aeroportul din Schoenefeld

Gruparea catalană menţionează că la plecarea majorităţii fanilor, reprezentanţii aeroportului nu au oferit serviciile minime pentru un aeroport. "Lipsa serviciilor a afectat inclusiv persoane cu handicap. Astfel, între orele 01.00 şi 05.00 dimineaţa, peste 5.000 de suporteri care urmau să fie transportaţi de la terminalul respectiv din aeroportul din Schoenefeld la aeroporturile din Barcelona, Girona şi Madrid, au avut probleme mari. Între altele, trebuie semnalate întârzierile semnificative cauzate de faptul că reprezentanţii aeroportului au oferit doar patru vehicule pentru deplasarea suporterilor la avioane, o cifră însuficientă pentru atât de mulţi călători", se arată în comunicatul FC Barcelona.

Clubul a acuzat şi faptul că la Exhibition Center în aeroportul din Schoenefeld, unde se aflau fanii, nu funcţiona sistemul de sonorizare. De asemenea, FC Barcelona a subliniat faptul că totul, inclusiv apa, era foarte scump în aeroport.

"În special este de criticat faptul că personalul de la agenţia oficială de transport a clubului nu a putut nicio clipă să contacteze vreun responsabil al aeroportului sau un oficial al UEFA la terminal, pentru a transmite plângerile şi pentru ca problemele să fie rezolvate", adaugă sursa citată.

Formaţia FC Barcelona a câştigat Liga Campionilor pentru a cincea oară în istorie, după ce a învins, sâmbătă, la Berlin, cu scorul de 3-1 (1-0), echipa Juventus Torino, în finala competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici