FC Barcelona a remizat cu FC Sevilla, scor 2-2, în campionatul Spaniei

Formaţia FC Barcelona a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul susţinut, sâmbătă, în deplasare, în compania echipei FC Sevilla, în etapa a XXXI-a a campionatului Spaniei.

205 afișări
Imaginea articolului FC Barcelona a remizat cu FC Sevilla, scor 2-2, în campionatul Spaniei

FC Barcelona a remizat cu FC Sevilla, scor 2-2, în campionatul Spaniei (Captura video)

Pentru FC Barcelona au marcat Messi '14 şi Neymar '31, iar pentru FC Sevilla au înscris Banega '38 şi Gameiro '84.

Tot sâmbătă se mai dispută meciurile Almeria - Granada şi Celta Vigo - Rayo Vallecano. Partidele Getafe - Villarreal, Espanol - Athletic Bilbao, Real Sociedad - Deportivo La Coruna şi Cordoba - Elche au loc duminică, iar întâlnirea Valencia - Levante este programată luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici