FC Braşov a obţinut prima victorie din noul sezon al Ligii I

Formaţia FC Braşov a învins, vineri, scor 2-1 (1-0), pe nou-promovata CS Severin, într-o partidă contând pentru etapa a doua, reuşind să obţină astfel prima victorie din acest sezon al Ligii I.

266 afișări
Imaginea articolului FC Braşov a obţinut prima victorie din noul sezon al Ligii I

FC Braşov a obţinut prima victorie din noul sezon al Ligii I (Imagine: Shutterstok)

Golurile partidei au fost reuşite de Buga în minutul 2 şi Iulian Popa '83, respectiv de Joel Thomas, în minutul 58.

FC Braşov a deschis scorul în minutul 2 prin Mugurel Buga, care a reluat cu o lovitură de cap de la 11 metri o centrare venită de pe partea stângă de la Mateiu.

CS Severin a egalat în minutul '58 prin Joel Thomas, care a înscris cu o lovitură de cap din şase metri, după a centrare de pe partea stângă a lui Zaharia.

FC Braşov a revenit în avantaj în minutul 83, după ce Iulian Popa a reluat de la 15 metri, din prima, o pasă de pe partea dreaptă a lui Mugurel Buga.

FC Braşov: Taborda - Velaios, Madeira, Cr. Munteanu, Al. David - Tameş (Olariu '56), Menassel, Mateiu, Viveiros (Iulian Popa '63) - Buga, Batin (Hadnagy '19). Antrenor: Ionuţ Badea.

CS Severin: Marinescu - Mitici, Bălău, Dandea - Zaharia, Olah (Joel Thomas '46), Ninu (Zuluf '78), Hugo Moutinho (Pătraşcu '69), Bălace - Vancea, Ologu. Antrenoru: Marian Bondrea.

Cartonaşe galbene: Cr. Munteanu '45, Madeira '67 Olariu '77 / Bălău '36, Pătraşcu '82.

Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Radu Petrescu, ajutat la cele două linii de Petruţa Iugulescu şi Mircea Orbuleţ, în timp ce Teodora Albon a fost rezervă.

Observatorii partidei au fost Viorel Sandu şi Ionuţ Calancea.

La meci au asistat aproximativ o mie de spectatori.

Atacantul Paul Batin a fost schimbat în minutul 19 cu Attila Hadnagy şi transportat cu ambulanţa la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici