FC Dinamo: Bilinski, Grigore şi Lazăr sunt transferabili

FC Dinamo a anunţat, vineri, pe site-ul oficial că jucătorii Kamil Bilinski, Nicolae Grigore şi Valentin Lazăr, care nu au făcut deplasarea cu echipa în stagiul de pregătire din Italia, sunt transferabili.

147 afișări
Imaginea articolului FC Dinamo: Bilinski, Grigore şi Lazăr sunt transferabili

FC Dinamo: Bilinski, Grigore şi Lazăr sunt transferabili (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Bilinski şi Grigore sunt transferabili, urmând a stabili în viitorul apropiat modalitatea de reziliere a înţelegerilor. În ceea ce-l priveşte pe Lazăr, jucătorul a primit un document oficial din partea clubului că este transferabil", a declarat directorul general Dinu Gheorghe, pentru site-ul oficial al clubului.

Potrivit sursei citate, Kamil Bilinski, Nicolae Grigore şi Valentin Lazăr se antrenează în această perioadă în cantonamentul de la Săftica, "având asigurate toate condiţiile de pregătire".

Lotul dinamoviştilor a plecat, joi, în Italia, pentru al doilea stagiu de pregătire centralizată din această vară, programat în perioada 18 iunie - 3 iulie, fără cei trei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici