FC Steaua anunţă că marţi va sărbători câştigarea titlului cu un spectacol grandios

FC Steaua a anunţat, pe site-ul oficial, că ultimul meci al sezonului, de marţi, în care elevii lui Laurenţiu Reghecampf vor întâlni pe teren propriu formaţia Oţelul Galaţi, va fi urmat de un spectacol grandios ce va include numere artistice, dar şi un show de lumini şi lasere.

194 afișări
Imaginea articolului FC Steaua anunţă că marţi va sărbători câştigarea titlului cu un spectacol grandios

FC Steaua anunţă că marţi va sărbători câştigarea titlului cu un spectacol grandios (Imagine: Alexandru Hojda/ Mediafax Foto)

"FC Steaua Bucureşti anunţă că partida cu Oţelul Galaţi, contand pentru ultima etapa a Ligii 1, va fi urmată de o festivitate grandioasă de premiere a Campionilor României! Astfel, din spectacolul oferit suporterilor vor face parte câteva numere artistice, precum şi un spectacol de lumini şi lasere grandios, demn de o echipă campioană premiată pe cel mai mare stadion din România", se arată pe site-ul steauafc.com.

FC Steaua le-a mulţumit suporterilor care şi-au achiziţionat online bilete pentru acest meci şi a precizat că începând de luni dimineaţa fanii vor putea cumpăra tichete de la casele de la Arena Naţională.

"Vă mulţumim şi vă aşteptăm în număr cât mai mare pentru a sărbători împreună câştigarea titlului cu numărul 25, al doilea consecutiv pentru cea mai titrată echipă din istoria fotbalului românesc!", menţionează FC Steaua.

Echipa Steaua va întâlni formaţia Oţelul Galaţi, marţi, de la ora 20.00, în ultima etapă a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici