FC Vaslui s-a antrenat joi dimineaţă cu Lopez Caro

Echipa FC Vaslui a efectuat, joi dimineaţă, un antrenament sub conducerea tehnicianului Juan Ramon Lopez Caro, care stabilise iniţial ca jucătorii formaţiei vasluiene să fie liberi până sâmbătă.

21 afișări
Imaginea articolului FC Vaslui s-a antrenat joi dimineaţă cu Lopez Caro

FC Vaslui s-a antrenat joi dimineaţă cu Lopez Caro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

FC Vaslui s-a antrenat de la ora 10.30 doar cu Lopez Caro, restul stafului tehnic renunţând la funcţie, Laurenţiu Roşu şi Jose Maqueda miercuri, iar Ioan Mangeac joi dimineaţă.

Juan Ramon Lopez Caro nu vorbeşte limba română, cel care îi asigura traducerea la antrenamente până acum fiind Laurenţiu Roşu.

Jucătorii echipei FC Vaslui s-au antrenat, miercuri, fără Juan Ramon Lopez Caro, după ce tehnicianul spaniol a anunţat conducerea clubului, la sfârşitul săptămânii trecute, că formaţia moldavă are liber în această săptămână până vineri, inclusiv. În aceste condiţii, antrenamentele s-au desfăşurat sub comanda a trei jucători, respectiv Wesley, Adailton şi Pancu.

Deşi antrenorul principal a stabilit primul antrenament de după mini-vacanţă pentru sâmbătă la ora 10.30, conducerea clubului a programat un meci amical cu formaţia Dacia Chişinău, în deplasare, sâmbătă, la ora 15.00.

Din cauza rezultatelor slabe înregistrate de FC Vaslui în primele etape, conducătorii clubului încearcă să-l facă pe antrenorul spaniol Juan Ramon Lopez Caro, angajat în această vară, să-şi dea demisia pentru a nu-i plăti clauza de reziliere a contractului, în valoare de un milion de euro. Însă Caro a refuzat să plece, în ciuda presiunilor la care a fost supus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici