FCSB a pierdut meciul cu Slovan Liberec, dar l-a câştigat pe jucătorul David Caiado, de la Hermannstadt

  • FCSB a pierdut cu Slovan Liberec, scor 2-0
  • La FCSB sunt 13 fotbalişti infectaţi cu SARS CoV2
  • Meciul FCSB – Dinamo se joacă pe 3 octombrie
346 afișări
Imaginea articolului FCSB a pierdut meciul cu Slovan Liberec, dar l-a câştigat pe jucătorul David Caiado, de la Hermannstadt

FCSB a pierdut meciul cu Slovan Liberec, dar l-a câştigat pe jucătorul David Caiado, de la Hermannstadt

FCSB a pierdut meciul cu Slovan Liberec, dar a câştigat un jucător. Gigi Becali a fost plăcut surprins de prestaţia lui David Caiado şi a decis să îl păstreze pe jucătorul venit de la Hermannstadt.

Celălalt jucător venit de urgenţă de la Sibiu, pentru meciul cu Slovan, Goran Karanovic, nu a avut acelaşi noroc. El se va întoarce la Hermannstadt pentru restul sezonului.

Mihai Stoica nu e încrezător pentru următoarele partide dar crede că din luna noiembrie FCSB va fi la 100% din potenţial şi va domina.

„Noi vom fi bine în curând şi, chiar dacă am suferit o perioadă, că jucătorii nu s-au antrenat, iar în derby (n.r – cu Dinamo) nu vom fi la nici 30% din capacitate, cu asemenea jucători cum am avut ieri, avem speranţe că vom câştiga orice meci, iar din noiembrie veţi vedea o echipă care va ajunge să facă ce face Bayern în Germania. Asta va ajunge să facă în România, am eu convingerea asta” a spus Mihai Stoica la PRO X.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici