Federico Piovaccari: Mi s-a îndeplinit un vis

Atacantul stelist Federico Piovaccari a declarat, miercuri, că şi-a îndeplinit un vis după ce Steaua a obţinut calificarea în grupele Ligii Campionilor.

363 afișări
Imaginea articolului Federico Piovaccari: Mi s-a îndeplinit un vis

Federico Piovaccari (Imagine: Alexandru Hojda/ Mediafax Foto)

"Mi s-a îndeplinit un vis. Nu mă aşteptam la asta în urmă cu şase luni. Fiecare băiat şi fiecare fotbalist care vede meciurile la televior visează să ajungă aici. Real Madrid, FC Barcelona, Bayern, Chelsea, Manchester United: vom întâlni una dintre aceste echipe şi va fi minunat, un adevărat vis pentru mine. În urmă cu şase luni vedeam aceste echipe la tv, iar faptul că acum pot juca împotriva lor este minunat", a declarat atacantul italian, informează tuttomercato.web.

Piovaccari a mai spus că a fost primit foarte bine la Steaua, că se obişnuieşte cu limba română, cu antrenorul, subliniind că este mulţumit de felul în care este tratat şi încearcă să devină tot mai bun de la meci la meci.

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, marţi, în deplasare, scor 2-2 (2-1), partida cu Legia Varşovia, din manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor şi s-a calificat în grupele competiţiei graţie golurilor mai multe marcate în Polonia (scor general 3-3). Miercuri seară, pentru Steaua au marcat Stanciu '7 şi Piovaccari '9, iar pentru Legia au înscris Radovici '27 şi Rzezniczak. Tragerea la sorţi pentru grupele Ligii Campionilor are loc joi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici