Ferguson: Cu CFR Cluj vom folosi cea mai bună echipă, nu vrem să mai facem greşeli stupide

Antrenorul echipei Manchester United, Sir Alex Ferguson, a declarat joi, după tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor, că, deşi CFR Cluj este un adversar nou pentru formaţia sa, nu doreşte să repete greşelile de anul trecut şi va folosi cel mai bun 11 pentru a fi sigur de calificare.

263 afișări
Imaginea articolului Ferguson: Cu CFR Cluj vom folosi cea mai bună echipă, nu vrem să mai facem greşeli stupide

Alex Ferguson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Avem experienţa meciurilor cu Galatasaray din trecut şi întotdeauna ne vom aminti bannerele cu mesajul «Bine aţi venit în iad». Astfel de meciuri sunt întotdeauna dificile. Am jucat de multe ori în anii trecuţi contra unor echipe portugheze, cum ar fi Benfica, Sporting şi Porto, aşa că avem şi experienţa partidelor în Portugalia în atâtea rânduri. Braga este una dintre echipele în creştere din acea ţară. Evident, nu am mai jucat contra celor de la CFR Cluj dar, după experienţa de anul trecut, nu vrem să mai facem greşeli stupide. Vom folosi cea mai bună echipă pentru a fi siguri că ne calificăm'', a spus Ferguson, citat de site-ul oficial al grupării britanice.

Fundaşul Rio Ferdinand a scris pe Twitter: "O tragere decentă. Braga a arătat bine cu Udinese, la Galatasaray va fi o atmosferă fantastică, iar Cluj va încerca să creeze probleme".

La rândul său, antrenorul echipei Galatasaray Istanbul, Fatih Terim, a declarat că formaţia CFR Cluj nu trebuie subestimată, având în vedere că a eliminat în play-off campioana Elveţiei, informează Hurryet.

"Manchester United este o echipă care trebuie respectată. Braga a făcut o treabă bună în ultimii ani. E bine că am evitat Borussia Dortmund, dar să nu uităm că CFR Cluj a trecut în play-off de campioana Elveţiei, Basel, după ce a învins-o şi în deplasare, şi acasă. Fotbalul e treabă serioasă, nu trebuie să subestimăm pe nimeni. Ne putem califica din această grupă, meciurile se joacă pe teren, nu are nimic de-a face cu norocul. Să sperăm că vom avea o călătorie europeană lungă", a spus Terim.

Echipa CFR Cluj va juca în grupa H a Ligii Campionilor, cu formaţiile Manchester United (Anglia), Sporting Braga (Portugalia) şi Galatarasay Istanbul (Turcia) s-a stabilit, joi, la tragerea la sorţi de la Monaco.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici