Ferguson: Nimeni nu ne-a dat o astfel de bătaie

"Nimeni nu ne-a dat o astfel de bătaie", a declarat Alex Ferguson, antrenorul formaţiei Manchester United, după înfrângerea, scor 3-1, de sâmbătă, din finala Ligii Campionilor de către FC Barcelona "cea mai bună echipă" pe care a văzut-o tehnicianul scoţian.

425 afișări
Imaginea articolului Ferguson: Nimeni nu ne-a dat o astfel de bătaie

Ferguson: Nimeni nu ne-a dat o astfel de bătaie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Noi ne-am pregătit bine şi am jucat cum am putut. Însă cu pasele lor....Când ai pe unul ca Rooney în echipă te aştepţi la mai mult, dar asta este. Noi ne-am făcut jocul, dar nu am dominat mijlocul. Nu este uşor să joci contra Barcelonei, dar este o provocare şi trebuie să-i faci faţă, nu să fugi. Nu ne consolează că suntem mai buni ca în 1994 sau că vom fi mai buni, vrem să fim cei mai buni, nu vicecampioni europeni. Marile echipe au cicluri, iar FC Barcelona este în prezent cea mai bună echipă din Europa. Nu ştim cât va mai dura, ei ar mai putea găsi jucători precum Xavi sau Messi. Este cea mai bună echipă pe care am văzut-o şi toată lumea recunoaşte acest lucru şi îl acceptă. Nu este uşor de digerat acest eşec, nimeni nu ne-a dat o astfel de bătaie, ei şi-au savurat jocul", a afirmat Ferguson.

FC Barcelona a câştigat trofeul Ligii Campionilor, al patrulea din istoria clubului, după ce a învins, sâmbătă, pe Wembley, cu scorul de 3-1 (1-1), formaţia engleză Manchester United, în finala competiţiei. Golurile echipei spaniole au fost marcate de Pedro Rodriguez '27, Messi '54 şi Villa '69, în timp ce pentru formaţia Manchester a punctat Rooney '34.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici